Thomas Bodström får nytt toppjobb inom FIFA

11 maj, 2017

Thomas Bodström Advokat

Thomas Bodström har fått ett nytt jobb. Fotbollsorganisationen FIFA har utsätt Thomas till ordförande för överklagningsnämnden, med andra ord hovrättspresident!

Thomas har tidigare spelat i Allsvenskan för AIK, han var också Sveriges justitieminister under sex år och har varit advokat i 25 år.

– Fifas högra hand kom och hade en arbetsintervju. Så har jag väntat och nu är det klart. Jag tycker att det är fantastiskt roligt. Det var tredje gången i mitt liv som jag fick ett erbjudande jag inte kunde säga nej till. Första gången var om att spela i allsvenskan, andra gången var att bli minister och nu det här. Fotboll och juridik ihop, det kan inte bli bättre, säger Bodström.

Vi alla på byrån är stolta över Thomas och önskar honom all lycka med sitt nya uppdrag!

LÄNK TILL ARTIKEL: http://www.expressen.se/sport/fotboll/thomas-bodstroms-nya-uppdrag-far-en-roll-i-fifa/